Skip to main content

Jag tror på drömmar!

Vägen till drömmen som livscoach

Min resa mot att följa mina drömmar och skapa ett liv jag vill leva och äntligen få driva eget företag som livscoach, har varit allt annat än spikrak. Redan som tioåring var siktet inställt på att bli advokat och min målmedvetenhet, disciplin och envishet tog mig ända till min juristexamen. För att inse att jag inte var lycklig.

Jag hade ju haft stora mål och drömmar, och kämpade med tankar som: var det här allt? Jag kände så starkt att jag inte var på rätt plats, det fanns något annat som väntade på mig. Efter många år av jobb med mig själv och min personliga utveckling fann jag svaret inom mig;

Jag vill  vara med och göra positiv skillnad i andra kvinnors liv! Min passion är att få vara med på människors resa mot att älska sitt liv och sig själv! Som livscoach vill jag finnas med som en sparringpartner, cheerleader och mental PT.

På min egen resa har jag lärt mig massor om sårbarhet, kärleken till mig själv och dem jag möter, förmågan att bryta ihop och komma igen, starta företag som livscoach, kasta sig ut i det okända, mista någon man älskar, hitta inspirationskällor och djupa relationer, skydda min energi, stärka min självkänsla, följa mina drömmar, sätta meningsfulla mål, spela smart och att aldrig aldrig ge upp. Att leva ett liv jag älskar och står för är inte alltid lätt, men alltid värt det.

Drömmar är ditt hjärtas röst

Min yrkesmässiga bakgrund har jag inom försäkringsbranschen där jag har jobbat med kundservice, verksamhetsutveckling och projektledning, samt inom myndighetsvärlden där jag har arbetat med ekonomiska och juridiska frågor. Mitt senaste stora uppdrag har varit som hälsocoach där jag var ansvarig för en stor satsning vid namn Välja Glädje med fokus på arbetsglädje och hälsa där jag har föreläst, coachat grupper och individer. Jag brinner för att få se projekt och människor växa!

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor, funderingar eller för att testa coaching!

Jag är nyfiken!
Coach Adeline livscoach drömmar