Empowering Women event –  nu online!

Tänk tillbaka på ett tillfälle när du träffade någon som gav dig så mycket energi, inspiration och glädje att du kände att ingenting är omöjligt!
En sådan stund skapar vi för dig på vårt event Empowering Women där du är tillsammans med andra öppna och nyfikna kvinnor som vill träffa likasinnade.

Empowering Women är en arena för kvinnor som vill något mer i livet, som vill skapa liv de själva tror på sida vid sida med andra kvinnor som också vill utvecklas. Det är för kvinnor vill utforska sig själva och sin gränslösa potential, vill  prova att drömma större och lära känna andra härliga kvinnor på vägen.

 

Empowering Womens värdegrunder

Hjälpa kvinnor att se sitt värde, ge kvinnor growth mindset för ett liv fullt av mening, ge kvinnor nycklar för att välja glädje och vara närvarande.

Skapa äkta connection mellan kvinnor! Vi är alla med om händelser, situationer, människor i livet som kommer utmana oss, vi kämpar alla med något, och vi är aldrig ensamma. Det finns alltid någon därute som kämpar med det som du kämpar med!

Sisterhood: Vi behöver inte mer konkurrens, vi behöver kvinnor som stöttar kvinnor. Vi behöver inte göra den här resan ensamma. Våga stå i din kraft och när du gör det, ger du andra tillåtelse att göra detsamma! Tillsammans är vägen framåt! It’s a movement!

 

Tillsammans är vägen framåt!

Vi investerar tid i oss själva och ger oss själva den kärlek och omsorg som vi behöver, med mindset, nycklar, verktyg och connection.

Vi är i detta TILLSAMMANS. Vi kan bli mer medvetna om att vi kan ta kontroll över våra tankar och känslor och styra dem och inte tvärtom. Våra tankar och känslor blir vår verklighet och vår verklighet är ju vårt liv.

Varmt välkommen på vårt nästa Empowering Women event!

Vi pratar om livet med fokus på connection med likasinnade kvinnor som också vill mer. Häng med på vår nästa träff, vi ser fram emot att träffa dig där!
Vi delar med oss av våra tankar och  skapar nya connections och nya vänner som stöttar och peppar oss.

Intresserad av nästa event!

 

Att hålla dig själv tillbaka, kommer alltid ta massor av energi. För dig som redan nu vill veta mer om hur du kan öka energin i ditt liv genom att våga vara dig själv – läs detta inlägg: Hur ska jag våga vara mig själv fullt ut?

Empowering women livscoach Adeline Sundblad

Du får med dig:

  • Verktyg för hur vi höjer vår energi i livet.
  • En känsla av att du aldrig är ensam! Tillsammans med en tribe av kvinnor blir detta en härlig stund i livet!
  • Inspiration från likasinnade kvinnor.
  • Nya vänner.

Deltagarnas upplevelser från tidigare event Empowering Women:

“Alltså WOW WOW WOW va grymma ni är! Jag är Blown Away! Maken till professionellt upplägg och innehåll har jag inte sett och jag är van vid den här typen av coaching och event! Måste vara med mer!”

“Ni är så genuina och äkta, och verkligen bidrar med något värdefullt och insiktsfullt! Älskar era event och skulle verkligen vilja rekommendera era event och er coachning till alla kvinnor där ute!”

” Underbart, roligt och nytänkande. ”

” Jag är väldigt nöjd. Givande, peppande och harmoniskt. ”

” Inspirerade och ”vill ha mer”- känsla! Surfade ut på vågen! ”

” Er energi var riktigt härlig. Ni var autentiska. ”

” Förstärkte min känsla att jag är på rätt väg! ”

” Inspirerande, härligt och väldigt naturligt. Toppen.”

” Mycket givande! Härlig stämning. Glädje. ”

 

Empowering Women Göteborg Adeline Sundblad livscoach Drömmar och meningsfulla mål

Vi ser fram emot att träffa dig på vårt event Empowering Women!

Kom, utvecklas och connecta med andra härliga kvinnor på vårt event Empowering Women online. Vi pratar om livet med fokus på connection med andra öppna kvinnor. Vi ger er verktyg och varvar övningar, miniföreläsningar och mindset i personlig utveckling. För massa pepp, energi och glädje!

 

Presentation av oss som vill boosta dig!

Anna och Adeline är coacher som arbetar med personlig utveckling och mental träning. Vi brinner för kvinnors kraft och energi och vill samla oss likasinnade för ett härligt event! Vi vill alltid att våra event ska vara en trygg plats där vi alla kan vara oss själva utan fasader. Tillsammans kan vi göra tillvaron roligare, härligare och rikare genom att inspirera, stötta, lyfta och peppa varandra!

Empowering Women coach Adeline

Vi längtar!

Varmt välkommen på vårt nästa event!

Bästa hälsningar,
Anna och Adeline

EMPOWERING WOMEN

Intresserad av nästa event!