Skip to main content

Livscoach online – Min tid är nu

 • Vad vill jag egentligen med mitt liv?
 • Hur vill jag känna varje dag?
 • Vad vill jag uppleva medan jag lever?
 • Vad älskar jag att göra?
 • Vad skulle jag vara stolt över att ha gjort i livet?

Quarter Life Crisis

Detta var frågor som jag ställde mig när jag klev in i en så kallad Quarter Life Crisis, som är en variant på livskris som kan drabba oss unga vuxna mellan 20 och 30. När vi känner oss vilsna i kvartalslivet. När skolan tar slut och den oändliga valbarheten tar över. När vi inte vet vad vi vill uppnå egentligen. När vi brottas med en känsla av att allt är försent trots att livet knappt har börjat. När vi inte har hittat vår plats.

När jag befann mig här kände jag att jag behövde förändra mitt liv radikalt. Jag visste till en början vad jag inte ville ha i livet, och det är också en början. Därifrån ifrågasatte jag allt jag trodde var sant om mig själv, mina val och min framtid och såg till att jag gjorde jobbet med mig själv. Jag gick på djupet för att kunna svara ärligt på frågorna. Och det fick ta sin tid.

Jag hade två underbara friska barn, en kärleksfull man, var utbildad jurist, hade ett bra jobb, en schysst hälsa, en stark kropp och fantastiska vänner i mitt liv. Men för mig var det inte tillräckligt för att känna harmoni, lycka, glädje och energi största delen av dagen. Sorgligt men sant. Det handlade om något större – kärleken till mig själv och att jag tog hand om den potential jag har inom mig. Att jag levde MITT liv där jag fick känna mig fri. Det sprakade till när jag på riktigt insåg att jag behövde älska mig själv hela vägen, med alla mina sidor och färger. Och att jag inte bara kunde vara mamma, fru, vän, anställd – utan också helt livs levande som MIG.

På ett plan förstod jag ju att det är smidigare att leva om jag är schysst mot mig själv och gör det jag tror på, istället för att lägga omänskliga krav på mig själv, som orsakade enorm press och stress. Allt för att försöka vara perfekt. Vara till lags. Göra det som samhället förväntar sig av mig. Men det blir inte så himla roligt att leva då, trots fantastiska yttre förutsättningar.

 

Adeline Sundblad Livscoach Självkänsla Självkärlek Coach Soul coach holistisk hälsocoach hälsotips coach göteborg online

 

Min vision

Till slut gick det inte längre, jag kunde bara inte hålla tillbaka min inre längtan mer. Orkade inte bita mig i läppen för att vara tyst och skjuta upp saker som jag drömde om. Mitt kall. Min passion. Mitt mission. Det var en bubblande kraft inom mig som bara skulle ut. Nu. Så nu i höst tog jag steget mot att leva min dröm och börja göra det jag älskar!

Min stora vision i livet är att jag ska få jobba med det jag älskar och hjälpa andra människor att för göra detsamma och må sitt bästa!

Att starta eget aktiebolag och gå en utbildning till certifierad coach, ja det känns som fritt fall. Att skriva något annat vore ljug. Med pirret inom mig och pulsen bultande i tinningarna kommer jag köra på, fast det är ofattbart läskigt att göra nya saker. Sådana här stora saker.

Den inre dialogen

Samma sekund som jag har bestämt mig för att köra, sätts den inre dialogen igång. Är det så smart? Du har ju två små barn, ska du inte vänta några år? Jo, det kanske jag skulle ha gjort, men någonting annat hände. Jag förlorade min pappa i början på året i en fruktansvärd sjukdom och det om något fick mig att vakna. Det finns inget att vänta på längre. Jag har inte blivit lovad en morgondag, så jag kör. Jag vill vara en frifräsare som värdesätter friheten, glädjen och kraften som finns hos människor. Jag vill inte passa in min runda form i en alltför tight fyrkant. Det skaver så.

Rätt timing

Kan du känna igen dig i det här med att vi väntar på rätt timing? Finns det ens? Ibland kan det kännas rätt gött att skjuta upp saker, framförallt de som är krävande, utmanande och obehagliga. Som att göra nya saker. Träffa nya människor, söka nytt jobb, träna på ett nytt gym, läsa en kurs eller resa själv. Tänk om det inte blir bra, tänk om det gör ont. Vad ska alla tycka? Bäst att vänta lite till. Eller? Nej! Livet blir inte skönare för det. Att skjuta upp saker så att det blir kontraproduktivt kallas prokrastinering. Sen ska vi inte ta tag i allt på en gång, utmaning varvat med bekväm återhämtning och tid att få vara i tryggheten, tror jag på.

Min väg

Jag vill coacha människor till att leva ett liv de älskar och drömmer om, där de mår bra och känner att de når sin fulla potential. Där de gör saker de älskar. Och älskar den de är.

Min väg till hälsa, kärlek, mening och ett liv som jag älskar är genom träning, glädje, tacksamhet, djupa relationer, yoga, spiritualitet, personlig utveckling, antiinflammatorisk kost, natur och upplevelser. Det är mina starka grundpelare i livet som får mig att stå stadigt och jag kommer att dela med mig om detta på den här platsen. Jag vill vara med och göra positiv skillnad i andra människors liv som en sparringpartner, cheerleader och vänlig famn. Kan jag hjälpa någon att älska sitt liv och sig själv, så är jag där jag ska vara!

 

Min tid är nu.
Din också.

 

Tack för att du läste mitt absolut första inlägg och ha en underbar dag!
Med massa värme,
Adeline

 

Adeline Sundblad Livscoach Distans Online Göteborg coach Kungälv hälsocoach Holistisk Life coach spirituell

 

Här kan du läsa mer om det jag älskar att hjälpa till med: https://www.adelinesundblad.com/coaching/

2 kommentarer

 • Susanne skriver:

  Heja dig Adeline! Vilken fin hemsida och blogg! Och vad fint, rakt och ärligt du skriver-precis som du är ❤️. Många komner att välja dig som coach-I am sure! You Rock Girl ?
  Kram och God Fortsättning!
  /Susanne

  • Adeline skriver:

   Tack så otroligt mycket underbara Susanne! Jag blir så glad för dina stora ord! Du är så varm, stöttande och inspirerande. Jag är fantastiskt glad och tacksam för att jag har fått lära känna dig och att jag har fått dela den här tiden med dig.
   Önskar dig stort lycka till med allt du tar för dig!
   YOU ROCK 2! Du har sån kraft, underbara underbara du!
   Varma kramar från mig & god fortsättning

Lämna en kommentar