Skip to main content

Nyårsmål 2020 – stegen mot ditt drömliv 

Känner du också pirret inför nystarter? 2020 är något utöver det vanliga och jag känner en fantastisk energi inför att påbörja ett helt nytt decennium. Vilka meningsfulla nyårsmål för 2020 har du satt för dig själv för att skapa ett liv du innerst inne vill leva?

Jag slutar aldrig fascineras av glittret i mina klienters ögon när de bestämmer sig för meningsfulla nyårsmål som kommer ta dem steg för steg mot det de längtar efter. Med hjälp av meningsfulla nyårsmål för 2020 har du möjlighet att själv sätta dig i förarsätet i ditt eget liv.

 

Adeline Sundblad Nyårsmål 2020 livscoach drömmar livsmål livsuppgift holistisk hälsocoach

Varför ska vi sätta nyårsmål?

För att känna mening inför det oskrivna blad som ligger framför oss, för att få en skön energiboost och för att ta tag i och göra de positiva förändringar i vårt liv som vi vet att vi skulle må bra av. Att sätta mål gör att du har en karta att hålla i handen, du har skapat en tydlig riktning för ditt liv.

 

Nyårsmål för 2020

 

Vilka meningsfulla mål har du satt för dig själv i år?

Vad vill du uppleva? 

Vad vill du känna?

Vem vill du vara?

Vad är ditt starka varför till ditt mål? 

Vilka delmål ska du ha på vägen?

Vad blir du inspirerad av?

Hur ska du fira att du når dina delmål?

Vad ska du göra om du inte följer din plan?

När du har nått ditt mål, vilka effekter ger det i ditt liv?

 

Ofta fastnar vi i vad vi ska göra, uppnå, bocka av och missar vad det är vi innerst inne vill åt: en känsla, ett tillstånd, en upplevelse i livet.
“Jag vill känna mig betydelsefull, sedd och uppskattad – därför vill jag söka det där nya jobbet!”.

Med hjälp av meningsfulla mål sätter du ord på vad du längtar efter och vad du vill uppleva mer av under året. Så att GÅ ALL IN med det du verkligen vill göra i livet. Och då menar jag inte gå all in med a l l t, utan de sakerna som du ändå bestämt dig för att ha i ditt liv. Som din familj, dina vänner, ditt jobb som du tycker om och din träning som ger dig endorfinrus. DÄR går du in som om du älskade det, som om du kände passion och engagemang!

Det ger hela upplevelsen av livet en annan mening.

När jag coachar mina klienter tar vi fram en attraktiv mental målbild för att de ska känna igen exakt det här tillfället när de är IN THE ZONE! Där du har full access till alla dina styrkor, du är i kontakt med din inre röst och lever enligt dina värderingar. 

 

Adeline Sundblad nyårsmål 2020 drömmar mål livscoach holistisk hälsocoach

Fem steg för att göra verklighet av dina nyårsmål

Här är fem steg för att sätta igång med dina nyårsmål:

  1. Skriv ner dina nyårsmål och varför du vill uppnå dem. 
  2. Gör ett committment till att ta inspirerad action mot det meningsfulla målet! Bestäm att detta är viktigt för dig! Ta ditt första lilla steg mot ditt meningsfulla mål. Ring ett samtal, skriv ett mail, anmäl dig till en kurs, börja skriv.
  3. Skriv ner din målplanering: vilka delmål har du på vägen till att nå ditt mål?
  4. Planera in tid för ditt meningsfulla mål. Står det inte i almanackan, finns det inte; känner du igen den? Gör det viktigt för dig!
  5. Be om hjälp! Vem har gjort liknande resa? Finn inspiration, hjälp och pepp från dem.

 

Läs även inlägget: Skapa ditt drömliv genom meningsfulla mål och framgångsrika vanor

 

Nyårsmål för 2020 – Curious Vibes

Jag älskar nyårsmål och har skrivit dem med en av mina bästa vänner sedan jag var 13 år. Mina dagböcker innehåller tusentals sidor med mål, drömmar och framtidsvisioner. Tidigare har listorna varit långa, för jag ville uppleva så mycket som möjligt i livet. Nu vet jag att om allt är viktigt, är inget viktigt, så jag fokuserar på några få nyårsmål som jag verkligen vill uppnå innan jag går vidare med nästa mål.

 

Mina nyårsmål för 2020 är:

 

High vibe – Every day! 

Hur: Meditera 30-60 minuter om dagen! Jag har ett suuuuuperstarkt varför som jag gärna delar med mig av längre fram!

Varför: Manifestering är det nya! Mitt mål är att jobba med universum och göra allt i min makt för att höja min energi så att det jag drömmer om matchar mina vibes. Arbeta med attraktionslagen varje dag helt enkelt. Jag ska fokusera på att manifestera kärlek, passion, frihet, rikedom, hälsa, glädje, trygghet, äventyr, magi, utveckling, lekfullhet och njutning.
Hemligheten: jag ska vara den version av mig själv som jag vill vara, redan idag!

När jag märker att jag faller in i gamla hjulspår, (för det gör vi alla) ska jag stanna upp och choose again. Always guided by love.

Jag vill välja att känna tacksamhet i alla livets situationer. Jag har så innerlig många vackra människor och upplevelser att känna mig tacksam för. I’m blessed! Ju bättre jag mår i mig själv, desto mer kan jag ge andra. Det är mitt stora varför, att kunna dela med mig av energi, styrka och sprida glädje!

 

Adeline Sundblad Livscoach Nyårsmål 2020 mål drömmar hälsocoach life coach online

Powerful body – En stark kropp som orkar allt jag vill!

Hur: Boka in styrketräning 3 gånger i veckan.

Varför: Jag vill känna mig stark i mig själv! En av mitt livs största passioner är att träna och jag älskar att lyfta vikter! Efter två täta graviditeter och två små minimänniskor har fokus inte legat på muskler, nu gör det det! Jag längtar efter att känna mig stark!

 

Skapa min älskade onlinekurs!

Detta är en av mitt livs största drömmar. Jag har en onlinekurs inom mig som förändrar livet för kvinnor som vill älska sig själva, stå i sin kraft, leva sina drömliv and have fun while doing it!

Hur: Med hjälp av världens bästa mentor inom området onlinekurser Amy Porterfield. Jag har själv köpt hennes onlinekurs och älskar friheten onlinekurser ger! 

Varför: Jag vill hjälpa så många människor som möjligt! Med en onlinekurs kan du själv bestämma tid och plast vilket ger fantastisk frihet till dig som har ett busy life! Jag vill lyfta, stärka, peppa och lyssna på kvinnor. Jag vill också leverera de verktyg som finns för att leva livet fullt ut. Det har aldrig känts viktigare!

 

Åka på ett retreat!

Hur: Boka ett retreat som får det att pirra till inom mig!

Varför: Jag vill connecta med mig själv, något större och likasinnade människor. Jag har länge drömt om att åka på ett retreat och verkligen vara i det där healing state en längre tid – i år händer det!

 

Min intention för 2020: Curious Vibes

Curious Vibes står för att det går att välja nyfikenhet i livets alla situationer.
“Starta en podd, vad kul – hur gör en det?”
“Åka på retreat, wow, vilken spännande upplevelse att vara i mitt inre så länge med massa nya härliga människor.”
“Vara småbarnsmamma och bolla ett eget företag med stora drömmar och ambitioner, hur löser en den ekvationen och har kul samtidigt?” 

Jag vill guidas av nyfikenheten i livet. Välja tillit och glädje istället för rädsla och skam. Fortsätta bygga min drömbusiness online tillsammans med underbara partners på våra events och have fun while doing it!

 

Mina viktigaste värderingar 2020:

Kärlek
Hälsa
Frihet
Glädje
Growth
Passion
Sprida power, glitter och styrka till andra kvinnor!

 

Mina största personliga utmaningar:

Våga testa nya saker – träna min modmuskel varje dag! Livet väntar utanför vår comfortzone.

Confidence – tro stenhårt på mig själv och vad jag är kapabel till!

Be om hjälp – för någon som en är recovering people-pleaser så är det extra utmanande att se en gest att be om hjälp som något som stärker relationen och våra band, istället för att belasta den.

Fortsätta våga vara sårbar, visa känslor, vad jag står för och visa mitt sanna jag. Våra event Empowering Women för att stärka kvinnor inifrån och ut och våra Mammaboost event är två fantastiska platser där jag får gå all in och stå i min sanning. Dela med mig av min historia och öppenhjärtigt berätta att jag, och alla vi andra, kämpar som bara den. Med att räcka till, att få vara med, bli sedda och vara älskade för dem vi innerst inne är.

 

Adeline-Sundblad- Livscoach Tacksamhet Drömliv meningsfulla mål Life-coach-självkärlek-soul-coach-livscoach-hälsocoach-Göteborgs-Online-personlig-coach-självkänsla self-love

Nyårsmål – för dig som vill mer!

Du kan välja att sitta i förarsätet i ditt eget liv. När du inser att du kan bestämma dig för vad du vill uppleva i livet och göra en plan för att nå dit, fylls du av mening, energi och en härlig kraft!

Avslutningsvis, om du inte vet vart du ska börja, svara på den här frågan: Hur kan jag skapa mer glädje i mitt liv? Det kan vara tacksamhet, närvaro, fantastisk hälsa, underbara relationer, upplevelser, skratt, naturvistelser, dans, resor och grym energi!

För dig som är nyfiken på hur det skulle vara att ha en coach vid din sida under din inre resa – så finns jag här! Du är varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt coachingsamtal via video online på 30 minuter!

All power till dig!
Love Adeline

Lämna en kommentar