Skip to main content

Self-Love – Bli din egen bästa vän!

Har du också sagt saker till dig själv som du aldrig skulle säga till någon annan? Kanske ältat misstag i timmar, hållit dig själv tillbaka för att du är för mycket eller för lite? Vi är många som har för höga krav på oss själva, i stunder rent av omänskliga. Vi kräver och förväntar oss mer av oss, än vad vi någonsin skulle lägga på en vän. Och vi är inte alltid så varma och omtänksamma mot oss själva.

Du är din största kritiker.

Det är dags att vända dialogen vi har med oss själva! Sluta slå ner på dig själv och bli din egen bästa vän!

 

Hur kan du bli din egen bästa vän?

Du kommer bli överraskad över hur mycket i ditt liv som kan förändras när du lär dig att fullt ut acceptera och älska dig själv.

Att vara din egen bästa vän, ja det låter ju härligt – men hur är jag det? Jag har skapat det viktigaste jag någonsin gjort: En onlinekurs i Self-Love.

Den här kursen innehåller verktygslådan du önskar att du fick som barn. Verktygslådan med konkreta och tydliga verktyg som beskriver exakt hur du ska göra för att få en härligare relation till dig själv, njuta mer av det du har och älska ditt liv.

Allt jag gör har ett holistiskt perspektiv. Den här kursen är en genuin guide i tre nivåer: BODY MIND SOUL. Kursen är sprängfylld med tydliga videos, kraftfulla coachingövningar, energifyllda meditationer, moderna metoder, positiva mindset och pepptalk!

Det är för dig som är redo att ta ACTION för att få en bättre självkänsla, börja förverkliga dina drömmar och tänka positivt om dig själv!

 

Self-Love Adeline Sundblad

 

Du ska hänga med mig om du är redo att fullt ut lära känna dig själv, bli sedd, bekräftad, älskad, respekterad och accepterad som den du är. Och våga – våga äga din kraft och ditt ljus. Du kommer syna dina sanningar och välja en ny tro på dig själv!

Det är för dig som vill gå från att vara din värsta kritiker, till att släppa de skyhöga kraven på dig själv och njuta mer av livet! Jag har själv gjort den resan och vet så här på andra sidan att det GÅR.

Kursen är en plats där hela du är välkommen. Jag finns med som din coach online. Jag ser dig, jag tror på dig och jag vet att det går att vända livet!

Det största i livet är känslan av att vara trygg i sig själv. Att sluta leta, och börja landa.

Vad ger det dig att vara din egen bästa vän?

Ja, vad ger det dig att vara din egen bästa vän? Svaret är kort: ett bättre och lättare liv! Din syn på dig själv, på den grunden vilar allt.

När du börjar älska dig själv i alla dina färger, sker ett skifte som påverkar exakt alla områden i livet. När vi inser att lyckan i inte ligger utanför oss själva, utan finns i oss själva, är det som den största aha-upplevelsen livet har att erbjuda.

Du blir inte lycklig sen när du har det där jobbet, ett förhållande, fått barn eller köpt en schysst villa. Du blir lycklig när du kan njuta av den du är och det liv du har.

 

“Our deepest fear is not that we are inadequate.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. 

It is our light, not our darkness that most frightens us.”

 

Marianne Williamsson

 

När du älskar dig själv, accepterar dig själv fullt ut, ser din kraft och ditt värde – då skapar du också relationer, frihet, drömjobb och liv som matchar med den energin!

Detta är för dig som vill leva livet fullt ut. Den här kursen är skapad för dig som vill öppna ditt vilda hjärta och börja stå upp för den du innerst inne är!

Och du, du är inte ensam. Vi gör det tillsammans!

WE’RE IN THIS TOGETHER

 

Self-Love coach

Är du nyfiken på att bli din egen bästa vän, älska dig själv och skapa ett liv du tror på och står för? Kursen kommer släppas efter sommaren, så håll utkik. Varmt välkommen att hänga med på den här resan!

All power och värme till dig!

Love,
Adeline

 

Du spelar roll, kika även in Hur ska jag våga vara mig själv fullt ut?.

Lämna en kommentar