Skip to main content

Vem vill du vara?

Den här frågan kan bli exakt så djup och exakt så härligt kittlande som du vill att den ska vara. Att ta reda på vem du vill vara handlar först och främst om att våga stanna upp och lära känna den du är.

Vem är du?
Vem vill du vara?

 

 

Adeline Livscoach online

 

Vem vill du vara? Våga vara den du ÄR!

Jag coachar människor för jag vill inte att fler ska lida så som jag har gjort. Jag vill hjälpa människor att se sin storhet, sitt glitter och ta sig ur sitt eget fängelse för att känna mer frihet och livsglädje i livet.
Din tid är nu och du är här av en anledning.

Du är inte så hämmad som du tror.

Du är inte så otillräcklig som orden i ditt huvud ibland säger.

Du är BEYOND POWERFUL.

Och när du står i din kraft gör vi vågen för dig, för du ger automatiskt alla oss andra tillåtelse att göra detsamma.

När vi ser ljuset i dig, när du är dig själv fullt ut och lever ett liv du älskar, påminns vi om vårt eget ljus.
Det är bland det finaste vi kan ge varandra – påminnelser om vilka vi är.

 

Jag coachar människor och guidar dem hem för jag vill att människor ska känna att de lever medan de har chansen. Frihet är min passion och jag brinner för att fler människor att känna mer frihet i sina liv, frihet att vara sig själva eftersom jag vet att det går med rätt verktyg.

 

Så som jag ser det handlar det om att se på sig själv på två sätt:

  1. Jag är den jag ÄR och jag vill våga uttrycka det. Jag vill acceptera henne, älska henne, se hennes storhet i hennes själ, möta henne och känna medkänsla med henne. Exakt där hon är just nu.
  2. Jag vill samtidigt skapa och utveckla henne till att bli den mest sanna versionen av sig själv. Det finns absolut ingen motsättning i att acceptera och älska sig själv och att vilja utvecklas och växa. Utveckling och sökande är en av människans starkaste drivkrafter. En möjlighet där hon kan flowa fram på livets väg, testa, testa igen, leka, leda, njuta, bemästra och bidra ännu mer.

Att våga vara den du är handlar om att göra jobbet med dig själv. Möta dig själv, skala av lager på löken. Vem är du? Vem vill du vara? Hur vill du leva ditt liv? Och vad vill du bidra med? Vad skulle du göra om du visste att du skulle lyckas? Och sedan göra jobbet. Närma sig den där kärnan, det där uttrycket som din själ har längtat så länge efter, vara på det sätt där det känns naturligt och självklart.

Kika in detta inlägg: Hur ska jag våga vara mig själv fullt ut?

 

 

Vem vill du vara Livscoach

Vår självbild

Bilden av oss själva hänger ihop med hur andra människor ser på oss.

Men vad händer om vi alla vilar under samma förtrollning? Om vi alla bär masker, höjer skyhöga fasader och brottas med skam, prestationsångest och rädsla för att vara dem vi innerst inne är. Vi som inte räcker till. Rankar egenskaper, färger, diagnoser och personlighetstyper för att försöka skapa ordning i kaoset. Om ingen av oss vågar känna oss fria nog att vara dem vi är – hur ska vi då kunna förvänta oss att svara på den största frågan av alla?

Detta är det häftigaste någonsin, att utveckla din syn på vem du är och genom att göra det också befria alla andra. Vi är alla programmerade av människor som levt före oss. Och att inse det och sedan börja testa DIN SANNING, där snackar vi frigörelse. 

Och vi snackar mod, för det är inte alltid lätt att leva sin sanning när det känns som att resten simmar medströms. Att våga växa och utvecklas, att lämna det gamla invanda för att kasta sig ut i ovisshet kommer alltid vara modigt.

För mig har de senaste åren varit ett enda långt nynnande av “men det var inte sant, och det var inte sant …” 

 

Förvirrad.

Motströms.

Egen.

Ensam.

Nyfiken.

Förkrossad.

Besviken.

Starkt övertygad.

Sann.

Levande.

Inspirerande.

Ombestämd.

Pirrig.

Hoppfull.

Hållen.

 

Det häftiga med livets resa är att vi inte är de vi var i går.
SKÅL PÅ DEN!

Två unicorns som fann sin väg, sida vid sida. Erica, tack för allt du är och allt du gör <3

Livscoach drömmar online

 

Det är ditt val

Det är ibland tufft att inse att så mycket av ansvaret ligger på en själv och det är också så HOPPFULLT att vi själva kan vara med och påverka våra liv och upplevelsen av det. Mycket mycket mer än vad vi tror!

Svara på dessa:

Vem är du idag?

Vem vill du vara? För dig själv? För andra?

Vad vill du skapa mer av i ditt liv?

Vad vill du uttrycka och hur?

När lever du din sanning?

När älskar du att leva?

Hur begränsar du dig själv?

Vad gör du i ditt liv som inte är i enlighet med din sanning?

 

Skriv också ner dina varför. Varför vill du prata av dig och sätta ord på det som känns? Varför vill du vara den som säger förlåt först? Varför vill du bli bättre på att säga nej? Varför vill du prioritera din hälsa?

Bland orden du klottrat ner finns stora sanningar. Vårt varför är vår starka motivation och det som utvecklar oss allra mest. Varför kan vara för att må bra i mig själv, för att känna mig trygg i mig själv, för att kunna lära framtida barn hur man kommunicerar i vår familj, för att känna att jag lever… bara låta pennan skriva. 

När vi gör en så här stor beteendeförändring är det viktigt att ha en förebild – dig själv om ett år. Se dig själv EXAKT som den versionen av dig själv du vill vara. Kanske någon vän eller förebild som du vet har en bra relation och som är bra på att ta konflikter och inte dräneras så mycket av dem – inspireras av dem. Det är en förmåga och den går att träna upp! Det är mycket hopp i det och du är på god väg genom att visualisera den du vill vara! För megainspiration i detta steg: kika på självaste Joe Dispenza.

 

Livscoach online Coach Adeline

 

Vem du vill vara är upp till dig!
Om du vågar möta ögonen i spegeln och fråga vad hon längtar efter,
våga då också stanna och lyssna på svaret.

It all starts with you.

 

Love,
Adeline

 

Lämna en kommentar